Malerfirmaet Bjarne Mathiassen

Bjarne Mathiassen – kvaliteten betyder alt

Såvel i vores udførende malerfirma, som i farvehandlen, har vi et ufravigeligt princip: det næstbedste er ikke godt nok. At fornuftige priser og høj kvalitet alligevel går op i en højere enhed skyldes især godt købmandskab og effektivt struktureret projektudførelse.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Den farverige historie

Virksomhedens grundlægger er Bjarne Mathiassen, der tilbage i 1971 besluttede at stå med egen pensel i hånden. Grundprincipperne var bygget på godt håndværk og dedikeret kundeservice, hvilket ikke har ændret sig meget I 1977 flyttede virksomheden ind på Lyshøj Allé i Valby, hvor vi stadig har til huse den dag i dag. Med 40 år på bagen er den gamle malermester Mathiassen ved at glide ud i kulissen, velvidende at dygtige kræfter fører både malerfirmaet og farvehandlen videre.

Malerfirmaet Mathiassen anno 2011

Kim Mathiassen er nærmest vokset op med en malerulle som rangle, og rygtet vil vide at hans første ord var ’dækkeevne’. I hvert tilfælde var det en naturlig vej for Kim at følge i faderens fodspor. At han så endte med at blive en topkapacitet inden for branchen kunne ingen alligevel have forudset. Kim har bl.a. siddet i fagteknisk udvalg i Dansk Byggeri og ved alt, hvad der er værd at vide, om maling.

sidekick profil

Vores kunder

Vi betjener både private og erhvervskunder, og alle modtager den samme professionelle rådgivning og service. Oda i lejligheden på 2. th. og Dansk Supermarked har begge fået malet henholdsvis dagligstue og adskillige varehuse til perfektion. Kompromisløs kvalitet og faglig rådgivning på højeste niveau.

Du kan også blive kunde hos Bjarne Mathiassen – giv os et kald på 36 17 74 71, eller kig ned i butikken.

bjarnemathiassen.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK

Udviklet af www.online-results.dk

bjarnemathiassen.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK