Prisvindende maling & maling uden MI

Hos Bjarne Mathiassen bruger vi udelukkende maling af høj kvalitet og maling, der er miljømærket. Vi har nøje udvalgt vores produkter ud fra faglig viden, og vi vil især fremhæve vores Jotun maling som god maling med høj dækkeevne.

Det er både miljømærket og allergivenligt - dvs. meget af det er maling uden MI -, samt kåret som en prisvindende maling, der holder hvad den lover. Hos Bjarne Mathiassen går vi ind for samme princip, og vi ønsker at give vores kunder det bedste resultat, når du vælger os som maler.

Vi er fageksperter inden for branchen, og med erfaring siden 1971 kan vi hjælpe dig med råd og vejledning til valg af maler og maling. Hvis du ønsker at købe et større sortiment af maling, kan vi også hjælpe med dette.

Få et tilbud

Ja tak, jeg vil kontaktes for et uforpligtende tilbud

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @

Allergivenlig maling

Maling uden MI er maling, der er fri for det kemiske stof methylisothiazolinone. Det var tidligere et stof, der var meget udbredt som konserveringsmiddel i indendørs maling, men som i dag er mistænkt for at give alvorlige allergiske reaktioner. Hos Bjarne Mathiassen følger vi med tiden og forhandler derfor også allergineutrale malinger, blandt andet maling uden MI og andre allergifremkaldende stoffer.

Opsætning af tapet og stuk

Vores store udvalg af kvalitetsprodukter kommer også til udtryk, hvis du skal have nyt tapet eller ny stuk. Både opsætning af tapet og opsætning af stuk kan virke uoverskueligt, så vi kommer derfor og ordner det hele for dig. Vi er et dedikeret malerfirma, der nøje har udvalgt vores produkter ud fra faglig viden om godt tapet. Vi står klar med vejledning til valg af tapet og stuk, og med vores mange års erfaring i branchen, klarer vi tapetsering og opsætning af stuk nemt og hurtigt, med et flot endeligt resultat.

Træbeskyttelse, der forlænger levetiden

Vi har også et stort udvalg af træbeskyttelse, som vi nøje har udvalgt ud fra de bedste produkter på markedet. Med en træbeskyttelse af høj kvalitet kan du forlænge levetiden for dit træværk betydeligt - både indendørs og udendørs. Det er altså en investering, der vil have store fordele for dig. Vores produkter fra Jotun er prisvindende og har en god dækkeevne, så du står tilbage med et godt og tilfredsstillende resultat, der kan klare mange år endnu.

Kontakt os

Med vores mange år i branchen og erfaring siden 1971, står vi klar med kompetent råd og vejledning til dig. Kontakt os på 40 50 70 43 for et uforpligtende tilbud på dit næste malerarbejde. Vi udfører en bred variation af malerarbejde, og vi besidder et stort sortiment af kvalitetsprodukter. Hvis du ønsker at købe et større parti af maling, for eksempel maling uden MI, kan vi også hjælpe med dette.