Vi klarer alle maleropgaver - store som små

Maler i København og på Frederiksberg

Står du med en maleropgave – stor som lille, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi sender gerne en maler ud for at besigtige projektet. Vi er allerede den foretrukne maler hos mange privat- og erhvervskunder i København, samt på Frederiksberg. Giv os et kald på 36 17 74 71, eller udfyld nedenstående formular.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Maler med pletfrie resultater i hele Storkøbenhavn

Vi har fra begyndelsen værnet om det gode malerhåndværk, alt andet er sekundært. Nogle vil kalde os fagnørder, vi kalder os selv for dedikerede malere. Derfor yder vi altid vores bedste, når vi løser maleropgaver for vore kunder – hvad enten det drejer sig om en fotoforretning på Frederiksberg, eller et supermarked i det centrale København.

Miljø- og allergivenlige produkter

I vores daglige arbejde anvender vi både svanemærkede produkter, samt produkter hvori der ikke indgår MI (methylisothiazolinone). Fortæl os om særlige behov, hvis I har personer i hustanden, der er disponerede for allergi og overfølsomhed. Vi har stor erfaring i skræddersyede løsninger til vores mange kunder i København.

Sidekick maler

Vi går grundigt til værks

Når vi påtager os en maleropgave - stor som lille - går vi altid grundigt til værks. Vi spartler alle borehuller og revner, sliber dørkarme og paneler. Derudover vasker vi naturligvis alle flader i bund, så vi sikrer optimal vedhæftning for malingen. Vi rådgiver desuden til den korrekte glans, så I får vægge og lofter med en slidstyrke og et udseende, der passer til behovet. Vi er desuden meget påpasselige med at rydde op efter arbejdet, når vi har færdiggjort projektet. Pålidelighed og effektivitet - fra start til slut.

Lidt om pris og kvalitet

Hvis du vil være sikker på et godt resultat, så skal du vælge en maler med fagligheden i orden. Hos malerfirmaet Bjarne Mathiassen har vi altid sørget for at prisen lå så lavt som muligt – uden at det påvirkede kvaliteten af vores malerarbejde. Vi VIL være den foretrukne maler på Frederiksberg - og resten af vores dejlige hovedstad.

Maler med base i København

Vi har langsomt arbejdet os til en større kundekreds; fra Valby til resten af Storkøbenhavn; og herefter hele Sjælland. Det familiedrevne malerfirma har haft til huse på Lyshøj Allé siden 1977 og her har vi stadig vores base. Vi har efterhånden løst alle typer opgaver inden for malerfaget, så tøv ikke med at få et uforpligtende tilbud på dit projekt – ring til os på 36 17 74 71.

bjarnemathiassen.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK

Udviklet af www.online-results.dk

bjarnemathiassen.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK