Maler med præcision og kvalitet

Vi står klar til at hjælpe dig med din maleropgave, uanset omfanget. Vi udfører altid vores arbejde med præcision og kvalitet, og er allerede den foretrukne maler hos mange både privat- og erhvervskunder.

Vi dækker både Valby og Frederiksberg. Kontakt os endelig for et uforpligtigende tilbud, så sender vi en maler ud for at besigtige dit projekt.

Få et tilbud

Ja tak, jeg vil kontaktes for et uforpligtende tilbud

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @

Miljø- og allergivenlige produkter

Vi sætter en ære i altid at bruge svanemærkede produkter samt produkter, hvor der ikke indgår MI (methylisothiazolinone). Det er både til gavn for miljøet, vores malere og dig som kunde. Vores sortiment indeholder også allergivenlig maling og produkter til fordel for mennesker med allergi og overfølsomhed. Så informer os endelig hvis der er specielle behov og ønsker til malerprojektet. Vi er eksperter i at skræddersy den perfekte løsning til vores kunder.

Kvalitetshåndværk

Vi sætter en dyd i det gode malerhåndvæk og betegner os som dedikerede malere. Uanset om projektet indebærer maling af en lille etværelses lejlighed i København eller et supermarked, så dedikerer vi os og yder vores bedste, for at du kan stå tilbage med et perfekt resultat.

Vi ved at forarbejdet har stor betydning og vi går derfor grundig til værks. Vi sørger for at spartle alle borehuller, revner og sprækker, samt slibe dørkarme og paneler. Alle flader vaskes naturligvis i bund, så der sikres optimal vedhæftning af malingen. Vi giver gerne vejledning i valg af glans, så du både opnår et flot udseende og slidstærkt resultat, der passer til behovet. Derudover ved vi at vi ofte kommer ind i personlige rammer, og vi sørger derfor for altid at dække af og rydde ordentligt op efter os selv.

Gode priser og maler tilbud

Vi ønsker udelukkende tilfredse kunder, og gør derfor vores ypperste for at opnå det perfekte og ønskede resultat. Hos malerfirmaet Bjarne Mathiassen finder du kun malere, der har fagligheden i orden. Trods den høje kvalitet af arbejde og produkter, tilbyder vi lave priser til gavn for vores kunder. Vi ønsker at være den foretrukne maler i hovedstadsområdet, og som kunde vil du altid møde pålidelighed og effektivitet igennem hele processen.

Kontakt os

Med erfaring siden 1971, er vi eksperter i branchen og kan løse langt de fleste opgaver. Kontakt os endelig på 40 50 70 43 uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vi sender en maler ud og giver et uforpligtende tilbud på dit projekt. Hvis du ønsker at købe et stort parti af maling, er dette også muligt.