Din lokale malermester i Valby

Malerfirma i Valby, København og på Frederiksberg

Hos Malermester Bjarne Mathiassen kan du være sikker på at opgaven udføres til perfektion. Alle medarbejdere i malerfirmaet er gennemført professionelle og strutter af fagligt overskud. Skal du bruge et malerfirma i Valby, København eller på Frederiksberg – så giv os et kald på 36 17 74 71, eller udfyld nedenstående kontaktformular.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Maleropgaver for private og erhverv

Vi løser opgaver for såvel private, som virksomheder i alle størrelser. Vores malerfirma har naturligvis mange kunder i lokalområdet – Valby, Frederiksberg, København – men især vores større erhvervskunder ser mere på kvalitet end på geografi, hvorfor vi også kører en del i Nordsjælland og Midtsjælland.

Fokus på miljø- og allergivenlige produkter

Der har i den seneste tid været meget omtale af det skadelige stof ”MI” (methylisothiazolinone), der findes i stort set alle malingtyper på markedet. Stoffet skaber allergiske reaktioner hos mange mennesker og bør således undgås – især af personer, der allerede er disponerede for overfølsomhed.

Vi har maling uden MI i vores sortiment, som en af de eneste malere i landet. Og derudover har vi naturligvis en lang række produkter, der er svanemærkede.

Sidekick malermester

Din malermester i København, Valby og på Frederiksberg

Det har altid ligget os meget på sinde, at være i øjenhøjde med vores kunder. Det giver rene linjer i samarbejdet og risikoen for misforståelser er minimal. Derfor er vi DIN malermester, som altid står klar med kompetent sparring og faglig rådgivning. Og det er ligegyldigt om du skal have malet stuen, eller tre varehuse.

Malerfirma med stolte traditioner

Malermester Bjarne Mathiassen er et familiedrevet malerfirma, der har leveret pletfrie maleropgaver siden 1971; i begyndelsen mest i Valby, København og på Frederiksberg, men vi har efterhånden kunder på hele Sjælland. Dét, der adskiller os fra andre malerfirmaer, er erfaringen og vores kompromisløse søgen efter nye teknikker og kvalitetsprodukter. Kontakt os for en uforpligtende snak på 36 17 74 71.

bjarnemathiassen.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK

Udviklet af www.online-results.dk

bjarnemathiassen.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK