Malermester med mange års erfaring

Med erfaring som malermester siden 1971, er Malerfirmaet Bjarne Mathiassen et professionelt og kvalitetsbevidst valg af maler. Hver en opgave bliver udført til perfektion, og alle medarbejdere er veluddannede og besidder stor faglig viden.

Skal du bruge et malerfirma i eller omkring København, der leverer pletfrie resultater, så kontakt Malermester Bjarne Mathiassen på
40 50 70 43 eller udfyld kontaktformularen.

Vi dækker både Valby og Frederiksberg og giver gerne et uforpligtende tilbud til både private og erhvervskunder.

Få et tilbud

Ja tak, jeg vil kontaktes for et uforpligtende tilbud

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @

Vi har maling uden MI

Det skadelige stof MI (methylisothiazolinone) findes desværre i stort set alle malingtyper på markedet i dag. Stoffet skaber allergiske reaktioner hos mange og bør undgås – både af raske og overfølsomme, allergiramte personer. Der findes kun få malinger uden MI, men vi er blandt dem, som har maling uden MI i vores sortiment. Størstedelen af vores malinger uden MI er svanemærkede, som vi primært bruger.

Hør mere om allergivenlige løsninger

Har du brug for vejledning om MI, miljø- og allergivenlige produkter, så står vi klar til at hjælpe. Vi har stor ekspertise i at skræddersy løsninger uden MI og andre allergifremkaldende stoffer, hvis det er nødvendigt. Kontakt os gerne, hvis du har behov for yderligere information og vejledning om MI og allergier.

Malerfirma til alle opgaver

Vi ønsker god kommunikation og et ligeværdigt forhold til vores kunder, så vi sammen kan opnå det ønskede resultat uden misforståelser undervejs. Uanset størrelsen på dit projekt, om vi skal male din dagligstue eller et fleretagers lager, så står vi klar med kompetent sparring og faglig rådgivning.

Kontakt os

Hvis du ønsker en dygtig og kvalitetsbevidst maler til en god pris, så kontakt os. Vi giver et uforpligtende tilbud på dit projekt og bruger udelukkende produkter i bedste kvalitet. Udfyld vores kontaktformular eller ring på 40 50 70 43 , så giver vi professionel vejledning og en god pris.