Kvalitetsmaling

Maling med høj dækkeevne i Valby

Den maling du køber i vores malerforretning i Valby, er af meget høj kvalitet, ellers ville den slet ikke stå på vores hylder! Vi sælger nemlig kun maling, som vi kan stå inde for. Vi har god erfaring med Jotun maling, og vil gerne fremhæve den som god maling, med høj dækkeevne. Kom forbi butikken i Valby og få meget mere at vide om vores maling. Vi har også kunder fra København og Frederiksberg, som kommer i vores butik på Lyshøj Allé 18-20 · 2500 Valby.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Maling, der er miljømærket og allergivenligt

Det meste af malingen fra mærket Jotun, er miljømærket og allergivenligt, og det sætter vi pris på, derfor er vi glade for at have Jotun maling i vores sortiment. Jotun maling er kåret som prisvinder i ”TÆNK”, som en maling, der holder hvad den lover, og det er noget vi også gør! Derfor har vi kunder fra Købehavn og Frederiksberg, som tager turen til Valby for at købe kvalitets maling i vores forretning. Vi forhandler desuden maling uden det allergifremkaldende stof ”MI” (methylisothiazolinone), som en af de eneste farvehandlere i landet.

Maling, hvad skal jeg vælge?

Vi er fageksperter, og hjælper dig gerne, når du er på jagt efter maling. Vi har været 40 år i maler branchen og kender derfor også udviklingen inden for maling. Kom forbi forretningen i Valby, og få gode råd og vejledning om maling. Vi sælger kun den maling, som vi selv har god erfaring med og har brugt i årevis, så du kan være sikker på, at den maling du køber i vores forretning er af høj kvalitet. Bor du på Frederiksberg eller i København, er du velkommen til at ringe, så finder vi den maling du skal bruge.

sidekick maling
bjarnemathiassen.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK

Udviklet af www.online-results.dk

bjarnemathiassen.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK